Rombout Art Fotografie

 

 

 

 

 

 

 

Reeds 25 jaar ervaring in huwelijksfotografie..
Uw huwelijksdag is dé dag van de liefde. Een dag om nooit te vergeten. Met de foto's van Rombout Art gaat dát zeker niet gebeuren. Wij vinden het een eer om uw geluk in de liefde vast te leggen in mooie beelden. Dit doen we al 27 jaar! Velen zijn u voorgegaan. We hebben prachtige bruiloften gefotografeerd in kleine dorpjes, waarvan niemand het bestaan kent, tot aan grote steden zoals Rotterdam, Den Haag en Deventer en in België. 

 

Twee fotografen voor de prijs van één..
Heeft u een betrouwbare fotograaf nodig die geweldig werk aflevert? Iemand die oog heeft voor de bijzondere momenten van de dag? Dan bent u bij Rombout Art zeker aan het goede adres. En wat fijn is om te weten: Rombout Art bestaat uit 2 fotografen (Adry en Pauline). Niet alleen heeft u veel mooie en gevarieerde U kunt vooraf altijd even langs komen om wat foto's en albums te bekijken en de dag te bespreken. De prijzen zijn geheel afhankelijk van uw wensen, en uw woonplaats.

De gehele dag met feest is vanaf 1595,- inclusief  een   mooi album in bewaardoos en gastenfoto's en foto's op feestlocatie op usb. Dat is inclusief  7 uur fotograferen. Extra uren zijn 100,-per uur. Reiskosten zijn 95,-. Een topalbum is 200,- extra. De usb met de foto's van over dag is 200 extra.

Communies zijn vanaf 1495,- met standaardalbum en 7 uur fotograferen en  het feest op usb. 

 

NIEUW NIEUW NIEUW: mini-TOPALBUMS:  20x30  250,-    15x21 200-   Ook mogelijk met standaardalbum. Het ideale cadeau voor grootouders en familie!  Te bestellen bij het grote album, minimaal 2 .  Het hele album in het klein, superleuk en luxe kwaliteit !! Met bewaardoos met foto 35,- extra.

 

BEDANKKAARTEN OP DE DAG ZELF! Voor minder dan 100  2,- per stuk, meer dan 100 ,1,50 per stuk 

opmaakkosten 25,- ( Graag week tevoren opgeven)  Fluwelen miniboekjes 35,/

Overdags op usb alleen 995,-  (inclusief  7uur fotograferen) 

Wij adviseren u tijdig te reserveren binnen 2 weken na de offerte. We rekenen 100,- reserveringsgeld. Dit wordt weer afgetrokken van het eindbedrag.  Indien de datum afgezegd wordt kan het reserveringsgeld helaas niet terugbetaald worden, daar wij andere aanvragen voor die datum hebben  moeten afwijzen. 

 

Feesten  : Dopen, Sweet Sixteen,  18 jaar of  25 jaar getrouwd etc  zijn  het eerste uur is 250,- Daarna 100,- per uur.  Lokatiekosten 95,- Breda 50,- Met achtergrond die we meenemen voor gastenfoto's 200,- extra

Doopalbum 30x30 = 500,- 

 

 

Vooraf kunt u precies aangeven naar welke soort foto's uw voorkeur uitgaat en wat voor soort album u in gedachten heeft.

 Let u ook op onze speciale mogelijkheden voor een alternatief
receptieboek -met portretfoto's van alle gasten- en andere
mogelijkheden. Vraag ernaar, in prijs maakt het niet veel uit! We rekenen 200,- voor het meenemen van een speciale achtergrond om de gasten voor te fotograferen. 

 

 

 

 

 

 


 

Rombout Art Fotografie  |  rombout_art@hotmail.com