Rombout Art Fotografie

 

 

 

 

 

 

Reeds 20 jaar ervaring in huwelijksfotografie..
Uw huwelijksdag is dé dag van de liefde. Een dag om nooit te vergeten. Met de foto's van Rombout Art gaat dát zeker niet gebeuren. Wij vinden het een eer om uw geluk in de liefde vast te leggen in mooie beelden. Dit doen we al 20 jaar! Velen zijn u voorgegaan. We hebben prachtige bruiloften gefotografeerd in kleine dorpjes, waarvan niemand het bestaan kent, tot aan grote steden zoals Rotterdam, Den Haag en Deventer.

 

Twee fotografen voor de prijs van één..
Heeft u een betrouwbare fotograaf nodig die geweldig werk aflevert? Iemand die oog heeft voor de bijzondere momenten van de dag? Dan bent u bij Rombout Art zeker aan het goede adres. En wat fijn is om te weten: Rombout Art bestaat uit 2 fotografen (Adry en Pauline). Niet alleen heeft u veel mooie en gevarieerde U kunt vooraf altijd even langs komen om wat foto's en albums te bekijken en de dag te bespreken. De prijzen zijn geheel afhankelijk van uw wensen, en uw woonplaats.

De gehele dag met feest is vanaf 1395,- inclusief  mooi standaard album en avond dvd. (We blijven dan tot 21.30 , per uur extra is het dan 75,- na  24.00  100,- )  LUXE ALBUM IS 200,- EXTRA.  De prijs is voor 8 uur overdags, langer rekenen we als extra uren. ( extra uren 100,- per uur)  Lokatiekosten  50,- per 100 km. 

 

NIEUW: BEDANKKAARTEN OP DE DAG ZELF! Voor minder dan 100  2,- per stuk, meer dan 100 ,1,50 per stuk 

opmaakkosten 25,- 

Overdags op usb alleen 950,-  (inclusief 8 uur fotograferen) 

Wij adviseren u tijdig te reserveren binnen 2 weken na de offerte. We rekenen 100,- reserveringsgeld. Dit wordt weer afgetrokken van het eindbedrag.  Indien de datum afgezegd wordt kan het reserveringsgeld helaas niet terugbetaald worden, daar wij andere aanvragen voor die datum hebben  moeten afwijzen. 

 

Feesten ( Sweet Sixteen,  18 jaar of  25 jaar getrouwd etc)  zijn vanaf 650, - inclusief minialbum en alles op usb . Dat is voor 4 uur feest. Per uur extra is 75,- extra.  ( Enkel op USB is 450,-) 

Vooraf kunt u precies aangeven naar welke soort foto's uw voorkeur uitgaat en wat voor soort album u in gedachten heeft.

Speciale mogelijkhedenfoto's, maar óók de zekerheid dat  ieder moment van uw onvergetelijke huwelijksdag vastgelegd wordt.  

Hoe gaat het in zijn werk?

Let u ook op onze speciale mogelijkheden voor een alternatief
receptieboek -met portretfoto's van alle gasten- en andere
mogelijkheden. Vraag ernaar, in prijs maakt het niet veel uit! We rekenen 100,- voor het meenemen van een speciale achtergrond om de gasten voor te fotograferen. 

 

 

 

 

 


 

Rombout Art Fotografie  |  rombout_art@hotmail.com